Registerexperts, taxateurs en MfN-registermediators
Brand Aansprakelijkheid Taxaties Mediation
 

Over Janze Expertisebureau

Janze Expertisebureau verricht sinds 1981 schadevaststellingen en taxaties. Wij werken voor rechtsbijstandverzekeraars, advocaten c.q. diens client(en) en rechtstreeks voor ondernemers en particulieren. Met betrekking tot consumentenzaken zijn wij gespecialiseerd in de Bouw- en interieurbranche.

Professioneel en onpartijdig

We zijn onafhankelijk en onpartijdig. We respecteren de richtlijnen van het NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts), het LRGD (Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen), de MfN, Mediators federatie Nederland (voorheen NMI), en de NMv (Nederlandse Mediators Vereniging). Door permanente educatie van onze medewerkers, kunnen wij opdrachtgevers optimaal van dienst zijn.

Uitgebreide kennis en ervaring

Opstalschades vragen om brede kennis van moderne en traditionele bouwtechnieken. Inboedel- en inventarisschades juist vaststellen vraagt om specialistische kennis. Janze Expertisebureau heeft deze kennis al ruim 30 jaar in huis. De combinatie van kennis en ervaring zorgt voor een efficiënte schadevaststelling of taxatie.

Altijd bereikbaar

In geval van schade wilt u natuurlijk dat er snel gehandeld wordt. Bij calamiteiten staan wij klaar voor schadevaststellingen aan opstal, inboedel en inventaris en/of voor het uitvoeren van een toedrachtsonderzoek.
In heel Nederland is er altijd een deskundige bij u in de regio.