Registerexperts, taxateurs en MfN-registermediators
Brand Aansprakelijkheid Taxaties Mediation
 
Bel of mail mij terug
Vul onderstaand formulier in en we bellen of mailen u terug.
Add Message-
-

Verzekeringsbranche

Bij een verzekerde schade of een geschil hebben de verzekerde, u als tussenpersoon of verzekeraar en wij als expertisebureau hetzelfde belang: een correcte afhandeling. Bijna altijd lukt dat naar ieders tevredenheid, soms wil het niet vlotten. Verzekerde, de tussenpersoon en de verzekeraar kan bij Janze Expertisebureau rekenen op een adequate schadevaststelling, een correcte omschrijving van de schadeoorzaak en een gespecificeerde schadestaat. Wij werken tegen marktconforme tarieven waarbij de dienstverlening voorop staat.

Janze Expertisebureau beschikt over bij het NIVRE geregistreerde experts, wij zijn gespecialiseerd in de bouw- en interieurbranche. Opstalschades vragen om een brede kennis van moderne en traditionele bouwtechnieken. Inboedel en inventarisschades juist vaststellen vraagt om specialistische kennis. Janze Expertisebureau heeft deze kennis al ruim 30 jaar in huis. De combinatie kennis en ervaring zorgt voor een efficiënte schadevaststelling of taxatie.

Voor rechtsbijstandverzekerden en hun verzekeraars beschikt Janze Expertisebureau over bij het LRGD (Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen) ingeschreven registerexperts. Voor een laagdrempelige geschilbemiddeling, of mediation overeenkomstig de geldende regels van de Mediators federatie Nederland (voorheen NMI), beschikt Janze Expertisebureau over MfN Registermediators.

Regelmatig wordt Janze Expertisebureau gevraagd als partij- of benoemde deskundige. Doordat wij ook beschikken over registerexperts die bij het LRGD en de MfN staan ingeschreven, behoort het uitbrengen van een deskundigebericht met toevoeging van mediation -zonder extra hoge kosten- ook tot de mogelijkheden.